Om Oss

Dataskyddspolicy:

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi vill skapa en så bra upplevelse som möjligt för dig och behöver därför använda dina personuppgifter. Vi är noga med att våra kunders, leverantörers och samarbetspartners personliga integritet skyddas. Det är därför viktigt för oss att vara transparenta med hur vi hanterar personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR, The General Data Protection Regulation).


Vilka personuppgifter lagras och hur dom används:

Vi samlar den information om de personer och företag vi gör affärer med som behövs för att säkerställa effektiv kontakt och kommunikation mellan Hraun AB och den berörda parten.  Lagring av betalning- och kontaktuppgifter är nödvändig för att kunna genomföra försäljning och köp av varor. Informationen används enbart internt på företaget och skickas aldrig vidare till externa parter utan godkännande. När du väljer att kontakta oss direkt via hemsidan sparas ditt namn och epost automatiskt i vårt system för att vi ska kunna återkoppla till dig.

Vår hållbarhetspolicy

Hraun AB tar ansvar för den miljöpåverkan som uppkommer till följd av företagets beslut och handlingar. Vi är medvetna om att vår affärsverksamhet påverkar miljön, både positivt och negativt. Därför eftersträvar vi att göra de bästa miljövalen i vår dagliga verksamhet .